Ma olen kasvustrateeg Indrek Saul ja aitan ettevõtete kasvu mitmekordselt kiirendada.  

Kasutan selleks nii maailmapraktikas tõendatud tulemuslikke meetodeid kui enda loodud unikaalseid tööriistu, mida olen ettevõtete strateegilise juhtimise nõustamisel aastatega välja töötanud. Leian koos sinu meeskonnaga üles seni märkamata jäänud kasvupotentsiaali ja lahendused kasvu takistavatele probleemidele. 


indrek saul ärikasvu ja strateegilise juhtimise coach


Uuringud on näidanud, et mida suurem on usk ja pühendumine strateegiasse ning selle elluviimisesse, seda suurem on ettevõtte kasumlikkus ja kasv.  Minu unikaalne kasvustrateegia workshop, mis põhineb eesmärgipuu meetodil, võimaldab kaasata strateegia kokku leppimisse kõik sinu ettevõtte võtmeisikud, olgu neid siis 3 või 100. Koos võtmeisikutega tuvastame kasvuvõimalused ja lepime kokku eesmärkide, tegevuste ning arenduste prioriteedid.

Minu klientide käive kasvab peale kasvustrateegia ja selle elluviimise kava kokkuleppimist keskmiselt 2,8 korda. Anna mulle kaks päeva aega ning ma aitan sinu ettevõtte käibe 2x kiiremini kasvama panna.

Loe siit, kuidas ma seda teha kavatsen.


Kui sa tahad olla edukas strateegiline juht,
siis pead sa kindlasti:

Indrek Saul

Ettevõtte kasvustrateeg

indrek saul ettevõtete strateegiline juhtimine

Siit leiad kasulikku lugemist strateegilise juhtimise
ja ärikasvu kohta.

Aitan ettevõtete kasvu kahekordistada.

Liitu minu uudiskirja saajatega ning saad teada, kuidas ma seda teen.